lördag 9 januari 2016

Jobbade trots allt och sen feber igen

Det har varit en händelserik vecka. I onsdags gick jag på bio (mitt på dagen) med min son A, Hunger Games del 3, sista delen. Sen åt vi pasta på ett ställe i närheten och därefter gick vi till ett litet kafé med gott kaffe. Allt detta på söder. Vilken dag! Och jag blev inte trött förrän på slutet. Så nu har jag varit på bio och restaurang ffg sen transplantationen:).
Jag mådde så pass bra så jag bestämde mig för att jobba torsdag istället för måndagen då jag ju inte orkade. Det gick väldigt bra. Jag har ju ett lugnt jobb fysiskt och ett eget kontorsrum, om jag inte skrivit det förut så arbetar jag på Stockholms Universitet. Jag åkte först till Danderyds Sjukhus för att ta prover, det går väldigt bra. Jag är inte så känslig nu för att ta prover som jag var ett tag när jag hade blivit stucken så mycket på Huddinge. Sen jobbade jag ca 3 timmar och gick därefter till personalgymet och följde det schema som jag fått av sjukgymnasten på HS. Mådde bra hela tiden.
Jobbade även ca 3 timmar på fredagen men då var jag lite matt i benen. Efteråt fikade jag ändå med min kusin I som var på besök i Stockholm. Det betydde så mycket att träffa henne så det var värt att jag var lite trött. Vi fikade på ett ställe som jag ändå passerade när jag åkte hem så jag behövde bara ta en buss sen.

Så här mycket har jag inte gjort sen operationen, det var väldigt upplyftande. Fick dock feber i morse, förstod inte varför jag var så lat och aldrig kom upp ur sängen efter att jag legat där med en kopp te och ett par mackor som jag inte riktigt var sugen på. Men eftersom jag frös så utan att bli varm så tog jag tempen och den var på 38,6. Ungefär som det brukar vara. Magen fick fart också, mer än vanligt så jag har tagit två Dimor under dagen. Men detta brukar hänga ihop med febern. Jag har också nån underlig klåda som inte ger sig. Dels på hela kroppen, men den är inte så farlig, verkar mer vara ett obehag i huden. Men under fotsulorna kan jag få världens klianfall under nätterna. Jag gav upp i natt, efter att ha tagit både Atarax och Tavegyl så vaknade jag ändå en gång i timmen av klådan under fötterna. Då tog jag en sömntablett som jag klarat mig utan en vecka nästan. Och sov jättegott. Så det är sömntablett som gäller så länge denna fotklåda sätter igång på natten. Jag ska ta upp detta med läkaren på måndag.

Jag tror inte att jag får feber av att anstränga mig utan att den hänger ihop med kolangiten och följer sitt eget schema, men jag ska kolla med läkaren på måndag vad hen säger.

Nu mår jag bättre och har orkat diska och gå ner med soporna och bokat om min tvättid till i morgon samt ätit lite också. Så i morgon är det säkert helt ok.

Ha en fin helg!


1 kommentar:

  1. Låter toppen att du orkat med så mycket även om febern poppat upp igen. Det ska bli intressant att höra vad läkaren säger imorgon!
    Kram

    SvaraRadera