måndag 4 oktober 2021

Höstrapport, en tilläggsvaccinering

 Här kommer en höstrapport:

Proverna jag tog i september var bra. De tog även blodsocker, blodfetter mm och de var helt ok.

Fick brev om en tredje covidvaccinering och pratade då med min läkare om vi kunde sätta ut Mycophenolate vilket vi gjorde och tre veckor efter det tog jag sprutan, den 30 september. Det är inte en tredje spruta utan en tilläggsspruta betonade personen som tog den, så när jag får kallelse till den tredje sprutan ska jag ta den också. Vilket ju blir bra, tänker jag. Har nästan bestämt mig för att betala för ett nytt T-cellstest för att se om något hänt med mitt immunförsvar mot Covid. Men jättebra med en tredje spruta ändå. 

Hade en tid med min SSK på Mage och tarm i september, som jag visst ska ha en gång om året.Hon tog blodtryck, vilket var helt ok. Tar lite blodtrycksmedicin, men inte så hög dos. 

Den 12 oktober ska jag ta nya prover för att se att allt är ok efter att vi satt ut MFF, hoppas det!

Den 20 oktober blir det ny MR på bukspottkörteln för att se hur det ligger till med cystorna.

Livet i övrigt: jag är rätt ofta förkyld, har lite problem med för aktiv mage, men klarar det genom att ta 1-2 Dimor per dag. Jag har mycket att göra då jag till sist insett att det är mycket allvarligt läge med klimatet och har engagerat mig som klimataktivist här i Malmö. Kan dock inte vara med på möten och träffar inomhus vilket är lite tråkigt. Det går ju inte att veta om någon inte är vaccinerad och så länge får jag hålla mig undan. 

Är på jobbet tre ggr i veckan från oktober och sen ska jag och min chef prata om hur jag ska fortsätta. Det gäller att minimer kontakterna med andra på tåg mm.

Det var allt för denna gång!

💓🌹🌞